november 02 2016

Diner-symposium Ouderbetrokkenheid & schoolsucces

Dat ouderbetrokkenheid veel bijdraagt aan het schoolsucces is geen geheim. Maar hoe krijgt ouderbetrokkenheid vorm in het voortgezet onderwijs in onze stad? Wat werkt en waar begin je?

De Weekend Academie nodigt u, in samenwerking met ‘De Amsterdamse Klas’, van harte uit voor een diner-symposium vol ontmoeting, de meest actuele kennis en de nieuwste Amsterdamse ontwikkelingen. Leraren, schoolleiders en bestuurders zijn van harte welkom op

Datum: Donderdag 1 december 2016
Tijd: 16.00-19.30u
Locatie: Marcanti College
Deelname is gratis, inclusief diner

Wat kun je verwachten?

  • Keynote speaker Mariëtte Lusse, onderzoeker en lector op het gebied van Ouderbetrokkenheid (Hogeschool van Rotterdam).
  • Verschillende rondetafelgesprekken, zoals:
  • ‘Ouders aan de app’ door Marcanti College.
  • ‘De QuickScan Ouderbetrokkenheid’ uit de gereedschapskist van Mariëtte Lusse.
  • Menukaart Ouderbetrokkenheid & Schoolsucces, project Weekend Academie.

De toegang is gratis. Het aantal plaatsen is echter beperkt dus wacht niet te lang met aanmelden! Meld je daarom vóór 28 november HIER aan.

Chef’s specials

Zelf een mooi voorbeeld, een leervraag of suggesties voor het inhoudelijke programma? Wij houden graag rekening met je wensen. Persoonlijke voorkeuren of inhoudelijke suggesties kun je doorgeven aan Noor Waardijk via het e-mailadres noor@weekendacademie.nl. Ook kun je Noor Waardijk mailen voor meer informatie en vragen.