augustus 24 2016

Even kennismaken met….

Teambuilding, inwerken, ontdekken en samen bouwen! Het team van Weekend Academie is aan het groeien en dat vinden wij geweldig! Afgelopen week was het volle bak op kantoor toen er maar liefst 4 nieuwe teamleiders begonnen aan hun uitdaging. Nieuwe gezichten en oude bekenden! De komende week stellen zij zich graag zelf aan u voor.

Wie: Hobina Kooistra
Functie: Integraal teamleider in de Baarsjes.

Achtergrond: De afgelopen jaren heeft Hobina veel ervaring opgedaan in het onderwijs. Als leerkracht heeft zij op diverse Amsterdamse basisscholen met verschillende leeftijdsgroepen gewerkt. Daarnaast heeft zij een masteropleiding Pedagogiek gevolgd om zich verder te verdiepen in de ontwikkeling van kinderen en te leren over manieren om onderwijs en zorg met elkaar te verbinden.

“Het creëren van een lerende omgeving en anderen stimuleren het beste uit zichzelf te halen, dat vind ik leuk om te doen. Het spreekt mij aan dat de Weekend Academie dit ook nastreeft, niet alleen voor kinderen maar ook voor ouders, studenten en medewerkers. Het is mijn ideaal om in openheid van en met elkaar te leren en verschillen te benaderen als vanzelfsprekend, niet als iets dat verkleind moet worden maar iets wat benut kan worden. Ik wil jongeren, ouders en stagiaires dan ook bewust maken van hun eigen identiteit en de bijdrage die ze kunnen leveren in de samenleving. In mijn vrije tijd ben ik zo veel mogelijk in de buitenlucht: zeilen, yoga, tennissen en wandelen doe ik graag. Ik hou ook erg van koken en vooral van lekker eten in gezelschap van vrienden en familie”