augustus 29 2016

Even kennismaken met….

Teambuilding, inwerken, ontdekken en samen bouwen! Het team van Weekend Academie is aan het groeien en dat vinden wij geweldig! Afgelopen week was het volle bak op kantoor toen er maar liefst 4 nieuwe teamleiders begonnen aan hun uitdaging. Nieuwe gezichten en oude bekenden! De komende week stellen zij zich graag zelf aan u voor.

Wie: Pauline de Groot
Functie: Teamleider Ouderbetrokkenheid en Schoolsucces in Slotervaart
Achtergrond: De achtergrond van Pauline is divers. Ze heeft een schrijf- en theateropleiding gevolgd, heeft daar gewerkt als docent maar ook als docent Taalontwikkeling op een Pabo. De rode draad in haar leven is het begeleiden van studenten in hun studie en stage, en de laatste jaren ontwikkelt zij zich daarin verder door een masteropleiding Pedagogiek.

“Het bieden van gelijke kansen voor alle kinderen is wat mij het meest aanspreekt bij de Weekendacademie; ik vind het van groot belang dat iedereen mee kan doen in de samenleving en mogelijkheden ziet voor zichzelf om te leren en te groeien. De pedagoog John Dewey inspireert mij om na te denken over hoe mensen die plek in de samenleving met elkaar kunnen vormgeven. Ik hoop dan ook samen met de stagiaires kinderen, jongeren en ouders mee te nemen en te betrekken, en anderen in hun omgeving kunnen inspireren tot hetzelfde. In mijn vrije tijd lees en zing ik graag, maar ik ben meestal buiten als het goed weer is met mijn kinderen in een speeltuin, park of bos. Met vrienden of familie eten, iets vieren of naar de film, een concert of een theaterstuk gaan doe ik ook vaak. Ik heb veel zin om de stagiaires en de leerlingen te ontmoeten, en er een heel leuk en bijzonder jaar van te maken met elkaar!”