augustus 16 2016

Medewerker in het zonnetje!

De aankomende weken geven wij u graag kijkje achter de schermen. In de serie “medewerker in het zonnetje” stellen we iedere week een aantal verrassende vragen aan een Weekend Academie medewerker. Wat houdt ze bezig? Waar kan je ze voor wakker maken? En wat inspireert hen? We trappen deze week af met Lise-Lot Siersema. Werkzaam als Coördinator Stagiairs en Vrijwilligers.

1. Waar kan ik jou voor wakker maken?
Voor goed bereid eten… een perfecte bolognesesaus die minstens 5 uur heeft staan pruttelen bijvoorbeeld of asperges met ham, nieuwe aardappeltjes, een eitje, peterselie en botersaus. Wie die combinatie ooit heeft bedacht is een genie!

2. Wat is het vaakst afgespeelde nummer op je iPod/Spotify?
Geen idee. Ik luister van alles, heb een hele brede muzieksmaak. Ik luister veel naar lijsten op Spotify van andere mensen.

3. Waarom werk je bij de Weekend Academie?
Omdat ik de Weekend Academie een geweldige organisatie vind met een mooie missie en kernwaarden waar ik me helemaal in kan vinden en graag aan bij wil dragen. Ook is er veel ruimte binnen de Weekend Academie voor mijn eigen ontwikkeling wat ik natuurlijk heel fijn vindt als ‘young professional’.

4. Wat is jouw mooiste Weekend Academie anekdote?
Ik heb in de jaren dat ik er werk een hoop grappig en soms minder grappige dingen meegemaakt. De anekdote die meteen in me naar bovenkomt heeft iets te maken met iemand die hamburgers voor op de bbq na de sportdag zou halen maar terugkwam met bevroren frikandellen. Ik zal maar geen namen noemen 😉

5. Wat kocht je van je eerste salaris?
Haha, dat weet ik echt niet meer! Toen ik mijn eerste bijbaantje had was ik denk ik 13. Misschien dat ik er kleding van heb gekocht of een cd? Hitzone?

6. Welk boek lees je op dit moment?
‘Het web van het denken’ van J. Krishnamurti. Erg inspirerend!

7. Wie inspireert jou?
Op dit moment dus Krishnamurti. Verder mijn familie maar ook collega’s, m’n beste vrienden… Tja, wie niet eigenlijk? Ik laat me inspireren door alles en iedereen die ik ontmoet!

8. Als je alles zou kunnen leren om te doen, wat zou je dan kiezen?
Goed kunnen dansen, yoga en even heel out of the box.. vliegen!