maart 06 2017

Nieuwe samenwerking!

Weekend Academie en BearingPoint hebben een overeenkomst getekend met als doel de maatschappelijke impact van beide organisaties te vergroten.

BearingPoint is een Europees management en technology consultancy kantoor en in Nederland gevestigd in Amsterdam. BearingPoint wil op lange termijn een bijdrage leveren aan de maatschappij en heeft daarom de BearingPoint Foundation opgericht.

De Foundation heeft een duidelijk doel: het ondersteunen van de ontwikkeling- en het begrijpen van het menselijk brein. De Foundation is opgericht om samen te werken met liefdadigheidsinstellingen door middel van pro-bono support van BearingPoint consultants.

In het realiseren van dit doel heeft BearingPoint een uitstekende partner gevonden in de Weekend Academie. Zij gaan de Weekend Academie op twee manieren ondersteunen. Enerzijds gaan consultants gastlessen verzorgen aan kinderen van de Weekend Academie. Het doel van de gastlessen is om de kinderen te inspireren door hen op een speelse en educatieve manier kennis te laten maken met het oplossingsgerichte werk van een consultant.

Daarnaast zal BearingPoint haar kennis inzetten om de Weekend Academie te begeleiden in het verkennen van de mogelijkheden om meer financiële ondersteuning vanuit het bedrijfsleven te verkrijgen. Meer geld betekent immers meer maatschappelijke impact!

BearingPoint en Weekend Academie kijken uit naar de samenwerking en zien het partnership met vertrouwen tegemoet!