december 01 2016

Weekend Academie kanshebber Appeltjes van Oranje 2017

Van 2 tot en met 11 december kan jij ons helpen door te stemmen via oranjefonds.nl/stem

Weekend Academie is kanshebber voor de Appeltjes van Oranje 2017.
Weekend Academie roept iedereen in de regio Noord op om te stemmen voor de Appeltjes. Oguz Dulkadir, oprichter van de Weekend Academie: “Er zijn de laatste 10 jaar binnen onze maatschappij zoveel uitdagingen bijgekomen. De toegenomen ongelijkheid in onze samenleving, de discriminatie, het uit elkaar groeien van bevolkingsgroepen en de toegenomen radicalisering onder jongeren, maakt het werk van de Weekend Academie belangrijker dan ooit.

De Appeltjes van Oranje worden jaarlijks door het Oranje Fonds uitgereikt aan succesvolle sociale initiatieven die groepen mensen samen brengen. Dit jaar maken organisaties die zich inzetten voor kwetsbare kinderen kans op een Appeltje van Oranje. De prijzen worden in mei door Koning Willem-Alexander overhandigd aan de winnaars.

Weekend Academie is één van de tien overgebleven kandidaten in regio Noord (Noord-Holland, Groningen, Friesland, Drenthe). De Weekend Academie biedt al 10 jaar ondersteuning aan jongeren en hun ouders en helpt bij de ontwikkeling van mogelijkheden, vaardigheden en talenten, zodat hun kansen in de maatschappij worden vergroot. Voor ieder kind een positieve toekomst!