Inspiratie

Een doel om naar toe te werken, je eigen toekomstdroom… De Weekend Academie nodigt inspirerende gastsprekers uit die workshops komen geven over hun passie en levensdoel. Zij laten je zien wat ze met hun talenten doen en bereiken. Je mag ze bovendien alles vragen wat je wil weten. Denk bijvoorbeeld aan een piloot, een bankmedewerker, een nagelstyliste, een verpleegkundige, een sportdocent of een politieagent.

Talenten ontdekken en ontwikkelen

Tijdens ons talentenuur ontdek en ontwikkel je op de Weekend Academie je talenten en je kennis over de maatschappij. Plezier maken staat daarbij voorop. We behandelen ook verschillende thema’s, die voor iedere jongere belangrijk zijn, zoals: een gezonde leefstijl, geld en inkomen, identiteit en social media.

“Ik voel mij begrepen hier.” Leerling VO groep Weekend Academie Slotervaart

Zelfvertrouwen

Als je veel zelfvertrouwen hebt en goed weet wie je bent, kan je gemakkelijker aan je toekomstdromen werken. Op de Weekend Academie helpen we je met het krijgen en behouden van een gezonde dosis zelfvertrouwen. Dat doen we door je een vaste begeleider te geven, die ook op een positieve manier met zijn/haar toekomst bezig is. Onze begeleiders geven je graag het goede voorbeeld en het duwtje in je rug dat je misschien nodig hebt.

“Het voelt zo fijn om mijn dochter hier bij jullie te brengen, ze mag hier helemaal zichzelf zijn en komt altijd blij thuis!” Moeder van leerling van Weekend Academie Geuzenveld-Slotermeer

Meld je aan als jongere bij het
Talentprogramma

Aanmelden