Weet jij de kandidaten met het juiste talent te werven en selecteren? Ben jij goed in plannen, overzicht houden en pieken op de juiste momenten? Deel jij de visie van de Weekend Academie? Zit jij vol goede ideeën en ben je communicatief sterk? 

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken per direct een enthousiaste recruiter, die de juiste kandidaten vindt voor onze vacatures.

Print

Wat ga je doen?
Als recruiter is jouw belangrijkste taak om te zorgen dat de juiste talenten instromen op de juiste functies. Een hele afwisselende functie, waarbij je veel verantwoordelijkheid draagt! De taken die hierbij horen zijn:

 • Het werven, screenen en selecteren van onze potentiële collega’s;
 • Inplannen van kennismakingsgesprekken en sollicitaties;
 • Het bijhouden, onderhouden en uitbreiden van de wervingskanalen;
 • Actief werven en het eerste contact leggen met kandidaten die op de markt aanwezig zijn;
 • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van wervingscampagnes;
 • Je bewaakt de sluitingstermijnen en onderneemt actie zodra dit nodig is;
 • Het optimaliseren en professionaliseren van ons wervings- en selectieproces.

Wie ben jij?
In gesprekken ben je doortastend, je kunt goed luisteren en hebt een analytische blik. Je weet een omgeving snel eigen te maken zodat je binnen no time weet wie er bij onze organisatie past.

Je durft door te vragen en kritisch te zijn, maar je blijft altijd respectvol. Nauwkeurig en gestructureerd te werk gaan is helemaal jouw ding. 

Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is nodig om de functie goed uit te voeren.  Verder vragen wij het volgende:

 • Minimaal een jaar werkervaring op gebied van werving en selectie;
 • Je bent communicatief sterk en bent positief ingesteld;
 • Goed kunnen werken in een dynamische omgeving is een pré;
 • Kennis en ervaring binnen werven in het onderwijs/sociaal domein in een pré;
 • Je hebt een proactieve houding, neemt initiatief en denkt graag mee over mogelijke kansen.

Wat bieden wij jou?
Je komt te werken in een gemotiveerd en gezellig team vol gedreven collega’s die hart hebben voor jongeren en onderwijs.  Jouw werkweek bestaat uit 32 uur, op een werkplek waar veel ruimte is voor inbreng van ideeën.

Aanstelling vindt plaats op basis van een jaar, met uitzicht op een verlenging voor een bepaalde tijd. Je ontvangt een goed marktconform salaris, afhankelijk van opleiding en eerder opgedane werkervaring. 

Wij werken met het stafteam in ons gezellige, pas vernieuwde kantoor op de Meer en Vaart 290. Mét lekkere koffie en een grote theestash. We verwelkomen je graag! 

Wie zijn wij?
Stichting Weekend Academie is een organisatie met individuele begeleiding en groepsprogramma’s voor jongeren en hun ouders, waarin wij de groei van het zelfvertrouwen, schoolsucces en kansen in de maatschappij stimuleren. Onze passie is jongeren motiveren het beste uit zichzelf te halen. Dit doen we onder andere door het geven van inhoudelijke begeleiding, coaching en het verbeteren van studievaardigheden. Onze kernwaarden zijn positief, onafhankelijk, innovatief, veilig, gelijke kansen en verbindend.

Voel jij een match? Fantastisch!
Meer informatie over de Weekend Academie vind je op de website. Neem met vragen over de functie contact op met Lamyae Khatib Alaoui (Recruitment) via 06-59394177. Jouw CV en motivatiebrief mag je sturen naar sollicitatie@weekendacademie.nl